fbpx

Video productie

Video productie

Bent u op zoek naar een betrouwbare professionele partner voor uw video productie? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Visual Rockstars kan elke gewenste video voor u maken.

Professionele video productie

Wij zijn een professioneel video productiebedrijf dat elk denkbaar soort video kan produceren. Van Tv commercials en bedrijfsvideo’s tot promotievideo’s en branded video’s, en nog veel meer.

Onze passie is video’s maken die werken. Die precies dát vertellen en overbrengen wat nodig is om bepaald gedrag te stimuleren.

Video en gedrag

De effectiviteit van een video wordt bepaald door de mate waarin gedrag wordt beïnvloed. Afhankelijk van uw wensen of behoeften zal u uw doelgroep op een bepaalde manier moeten aanspreken. Wilt u bijvoorbeeld meer verkopen? In dat geval zullen wij gebruik maken van emoties die verkoop stimuleren. Emoties als begeerte en verlangen kunnen opgewekt worden door gelukkige mensen te laten zien met uw product. Een kijker die dat geluk óók wil ervaren, koppelt dat aan uw product, waardoor de kans op verkopen wordt vergroot.

Door in te spelen op emoties en gedragsbeïnvloeding weten wij elke productie tot een succes te maken.

Wij maken uw video in slechts 4 stappen

 


Patrick G. Jimenez Quinayas

Wij helpen u graag met uw video! Heeft u vragen
bel mij gerust eens op of stuur een email

patrick@visualrockstars.nl

Tel: 06 18 43 9008

Voorbeelden van bedrijfsvideo’s

Wilt u ook een video laten maken?