fbpx

Wat kan een video laten maken kosten en wat zijn de mogelijkheden?

Video laten maken kosten voor een beestig goed resultaat.

Wil je ook een beestig goede video maken voor je bedrijf maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen of wat een video laten maken kosten kan? Lees er hieronder meer over.

Laten we bij het begin beginnen, zodat je duidelijk weet waar we over spreken. Om er achter te komen wat een video laten maken kosten gaat, is het belangrijk om te bekijken welke soorten video’s je zoal kunt laten maken en wat je verwachtingen zijn.

Wat jouw video laten maken kosten zal, hangt bijvoorbeeld af van het soort video dat je wilt laten maken. Als je een bedrijfswebsite hebt hoe leuk is het dan om de bezoekers in 1 minuut tijd te laten zien wat de core business is van jouw bedrijf? Maar ook op alle sociale media kun je je bedrijfsvideo delen en op die manier in een mum van tijd de hele wereld laten weten wie je bent.

Een video laten maken kosten kunnen verschillen voor het maken van animatie filmpjes. Zeg het met een animatie vol leuke karakters en een boodschap die is afgestemd op jouw bedrijf. In veel bedrijven wordt animatie reeds gebruikt om moeilijke informatie duidelijk te maken, in plaats van de al oude PowerPoint waarbij iedereen in slaap valt.

Indien je een product wilt promoten kun je dit product  tot leven brengen in een video, bovendien kun je het ook gebruiken om te laten zien wat jou product allemaal kan.

Met een promotievideo kun je dan weer je doelgroep aanzetten tot het onthouden en aankopen van je product.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Als je nadenkt over wat een video laten maken kosten zal, moet je allereerst nadenken over wat je verwachtingen zijn. Misschien bedenk je het script zelf of heb je hulp nodig, misschien wil je graag speciale effecten, speciale apparatuur die gebruikt moet worden (denk aan drones)…  Het draagt allemaal bij tot wat een video laten maken kosten gaat.

Wij bieden je drie pakketten aan en de video laten maken kosten, hangen af van welk pakket je kiest.

Ons goedkoopste pakket is Pupco. Hierbij heb je een cameraman ter beschikking met een camera, de montage en stockmuziek is inbegrepen. Dit pakket is bijvoorbeeld  goed voor een regstratievideo, moodvideo, vastgoedvideo of een sociale media video. De video laten maken kosten voor dit pakket bedragen € 2.650,-

Beezie is het tweede pakket dat wij aanbieden. Hierbij gebruiken we jouw eigen script, je hebt een regisseur ter beschikking, een cameraman met camera, de montage en stockmuziek zijn inbegrepen. Je kunt dit pakket onder andere gebruiken voor een bedrijfsvideo, productvideo of videoclip. De video laten maken kosten voor dit pakket bedragen € 3.750,-

Het derde pakket heet Monster. U krijgt van ons een script op maat en een storyboard. Ook de regisseur, cameraman met  camera, basis licht, een assistent, de montage en de stockmuziek zijn inbegrepen in de prijs. Vooral geschikt voor een complexe bedrijfsvideo, promotievideo en web commercial. De video laten maken kosten zijn hiervoor zijn € 4.850,-

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Als crème op de taart hebben we nog een vierde mogelijkheid voor je klaarliggen, de perfecte oplossing op maat! Onze Beestenbende. Je krijgt een uitgebreid script, een moving storyboard, acteurs, locaties, evt. make up en styling. We gebruiken de beste camera’s die je je maar kunt indenken en noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Op aanvraag laten wij je weten wat de video laten maken kosten zijn voor deze formule.