fbpx

Een video laten maken Amsterdam, vertel uw verhaal online.

 Video laten maken Amsterdam waarom een video laten maken en welke mogelijkheden zijn er?

Het is geen geheim dat meer en meer bedrijven gebruik maken van video contentmarketing. Een tactiek die u niet te licht moet opvatten. You Tube is de op een na grootste zoekmachine op het web.

Maar er zijn nog andere redenen waarom het goed zou zijn als u een video opneemt in uw content marketing.

Een video laten maken Amsterdam biedt bijvoorbeeld verbeterde SEO mogelijkheden en vergroot de kans op Google-resultaat.

Aandacht trekken is de sleutel en in een tijd waarin we overladen worden met content, is een video laten maken Amsterdam de mogelijkheid om de aandacht van de consument te trekken naar uw bedrijf of product.

De kracht van een sociale media video laten maken Amsterdam.

Er wordt wel gezegd dat visualisatie de sleutel is tot betrokkenheid, een video laten maken Amsterdam geeft u meer kans om consumenten te betrekken bij uw bedrijf.

Vroeger nam het maken van een video maanden en vele euro’s in beslag. Tegenwoordig is de productie van video’s met geweldige inhoud veel betaalbaarder geworden en sneller gemaakt.

Video laten maken Amsterdam is een krachtige manier om online emoties op te roepen. Het is machtig omdat het gezichtsuitdrukkingen bevat, de toon van de stem, muziek etc. Het is bewezen dat het oproepen van emotie in marketing een positieve invloed heeft op de besluitvorming van consumenten. Dankzij een video blijven bezoekers ook veel langer op uw website en het verhoogt de conversie.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video laten maken Amsterdam is meer dan alleen een eenvoudige video productie.

In uw video kunt u uw boodschap vertellen op uw manier. U vertelt eigenlijk online uw verhaal.

Een video laten maken Amsterdam…, laat u inspireren. U kunt de video zo grappig maken als u maar wilt. Geen saaie bedrijfspresentatie waarvan u in slaap valt. Een leuke video laten maken Amsterdam met een gezellig muziekje erbij en alles wat u maar wilt. De video wordt op die manier het visitekaartje van uw bedrijf en leent het zich heel goed voor externe communicatie. Het is niet alleen een goede eerste indruk, maar spreekt ook van professionaliteit.

Natuurlijk kunt u bij een video laten maken Amsterdam kiezen uit verschillende soorten video’s

Zo zijn er animatie video’s met grappige karakters en afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf, maar ook productvideo’s waarbij uw product tot leven wordt gebracht of een promotievideo waardoor uw doelgroep uw producten of diensten beter onthouden. U kunt één video maken voor alle media platformen of u kunt ervoor kiezen om per sociale medium platform een video te maken omdat u op Twitter een andere doelgroep wilt bereiken dan bijvoorbeeld op LinkedIn.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Een bedrijfsvideo maken doet u meestal maar één keer.

Daarom is het belangrijk dat u hier goed over nadenkt. Welke boodschap wilt u doorgeven, wie is uw doelgroep, wat wilt u bereiken? Een goed concept is het halve werk dat helpt om het juiste script te schrijven. We raden u aan de video niet zelf te maken. Dat heeft volgens onderzoek een negatief effect op de doelgroep. Kies daarom voor een video laten maken Amsterdam.

Waarom een video laten maken Amsterdam? Het is de manier om snel en op een leuke, grappige, interessante manier uw doelgroep te bereiken via allerlei kanalen als Facebook, Twitter, YouTube of Instagram en daardoor ook over grote afstand. Leuke filmpjes worden vaak snel verspreid onder de leden.