Marketing voor vastgoed door video

Ben jij een makelaar of vastgoedondernemer? Dan is een vastgoedvideo onmisbaar. Elke dag worden in Nederland panden verhuurd of verkocht via Funda. Omdat Funda steeds meer eisen stelt aan de presentatie van de panden, is video daarom steeds prominenter geworden. Een vastgoedvideo is daarom steeds vaker een vast onderdeel geworden in de marketingactiviteit van makelaars en vastgoedondernemers. Gebruikt jouw agentschap nog geen video op regelmatige basis of zoek je een partij die complete oplossingen levert? Videobeesten is dé partij die aan deze vraag kan voldoen

Naast de video leveren wij ook de plattegronden en panorama foto’s voor Funda!

Wij leveren naast de video ook de plattegronden die nodig zijn voor Funda. Voor de meeste vastgoed ondernemers zijn deze plattegronden onmisbaar. Ze zijn daarom een vast onderdeel geworden in het pakket dat wij leveren. Ook is het mogelijk om het object te scannen of in te meten. Verder leveren wij altijd gewone foto’s en panorama foto’s van het object. Kortom, wij leveren alles wat nodig is voor een ijzersterke presentatie op Funda. 

Een vastgoedvideo geeft het perfecte overzicht

Wist je dat de omgevingsfactoren voor 80% meespelen in de beslissing om vastgoed aan te kopen of te huren? Daarom doen  videobeesten juist hun best om de omgeving rond het object zo helder mogelijk in beeld te brengen. Neem bijvoorbeeld de perfecte bereikbaarheid, dat prachtige winkelcentrum of de gunstige ligging langs de A4. Kortom, een vastgoedvideo gaat niet alleen over het vastgoedobject, maar misschien nog het meest over wat er om heen gebeurt. 

Gebruik van drones

Waar we kunnen zijn we uiteraard meer dan bereid om drones te gebruiken. Een drone geeft een spectaculair beeld van de omgeving van het object. Een drone kan helaas niet overal worden gebruikt. Zo kunnen we geen drones op laten stijgen bij vliegvelden, spoorbanen of militaire objecten. Wanneer het dus wel mogelijk is, dan zullen wij het zeker kunnen en doen!

Voorbeelden van het werk

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag bij jouw nieuwe video of animatie project. Bel ons op 071 – 573 06 43. Je kunt ons ook mailen op info@videobeesten.nl of door het formulier in te vullen!

Vul dit formulier in