Vastgoedvideo’s door Videobeesten

Deel jouw vastgoed object met heel Nederland

Heb je vastgoed? Dan is een vastgoedvideo onmisbaar . Elke dag worden in Nederland panden verhuurd of verkocht. Maar veel van die panden staan leeg of zijn nauwelijks door de doelgroep bezocht. Daarom geloven videobeesten in vastgoedvideo. Want hoe makkelijk is het om een video te maken van een vastgoedobject en deze direct te delen met potentiële geïnteresseerden. Scheelt toch weer een hoop gedoe. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van vastgoedvideo’s die onze videobeesten hebben gemaakt.

Video is ideaal voor de vastgoed markt

Juist met name de vastgoedmarkt heeft vastgoedvideo nodig, meer dan welke andere markt of branch dan ook. Want met een pand, huis of kantoor draait alles om beleving. De keuze voor een pand wordt immers toch vaak gemaakt op basis van hoe het er uit ziet.Steeds meer kopers en huurders van panden willen eerst een goed beeld van het object hebben. Een vastgoedvideo is daarom de beste manier om dit te voor elkaar te krijgen. Videobeesten heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het filmen van vastgoed. We maken een plan en bekijken welke delen van het object voor uw vastgoedvideo interessant zijn. Laat de bezoekers maar komen kijken naar jouw vastgoedvideo.

Een vastgoedvideo geeft het perfecte overzicht

Wist je dat de omgevingsfactoren voor 80% meespelen in de beslissing om vastgoed aan te kopen of te huren? Daarom doen  videobeesten juist hun best om de omgeving rond het object zo helder mogelijk in beeld te brengen. Neem bijvoorbeeld de perfecte bereikbaarheid, dat prachtige winkelcentrum of de gunstige ligging langs de A4. Kortom, een vastgoedvideo gaat niet alleen over het vastgoedobject, maar misschien nog het meest over wat er om heen gebeurt. 

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag bij jouw nieuwe video of animatie project. Bel ons op 071 – 573 06 43