fbpx

De meest efficiënte totaaloplossing voor vastgoedmarketing

Wij leveren foto’s, video, 360 graden foto’s en FML plattegronden in één pakket

Videobeesten levert video voor diverse bedrijven. Dit doen we ook al jaren voor verschillende makelaarskantoren. Funda eist met name van bedrijfsmakelaars dat zij een video op Funda zetten. We hoeven natuurlijk niemand te vertellen wat de kracht van een video is. Iedereen weet dat een video nou eenmaal meer kracht heeft dan foto’s. Naast de video zijn er nog een aantal andere zaken onmisbaar zoals de plattegronden. Videobeesten heeft daarom besloten onze dienstverlening zodanig aan te passen dat wij voor de bedrijfsmakelaar een compleet pakket aanbieden. Bij ons krijg je al vanaf 250,- ex btw het gehele pakket.

Plattegronden voor Funda!

Wij leveren naast de video ook de plattegronden die nodig zijn voor Funda. Voor de meeste vastgoed ondernemers zijn deze plattegronden onmisbaar. Ze zijn daarom een vast onderdeel geworden in het pakket dat wij leveren. Ook is het mogelijk om het object te scannen of in te meten. Verder leveren wij altijd gewone foto’s en panorama foto’s van het object. Kortom, wij leveren alles wat nodig is voor een ijzersterke presentatie op Funda. 

Nu tijdelijk tot wel 40% korting op de eerste opdracht!

Als kennismaking bieden wij 40% korting op de eerste opdracht! Vul daarom snel het formulier in om eens vrijblijvend verder te praten.

Alles nog even op een rij, ieder pakket bestaat uit:

  • Foto’s
  • 360 graden foto’s
  • Video
  • FML plattegronden

Dit pakket bieden al aan vanaf 250,- ex btw

Vul dit formulier in om vrijblijvend kennis te maken

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voorbeelden van het werk