fbpx

Tarieven

Bij videobeesten bieden we eigenlijk maar twee mogelijkheden, namelijk animaties en real life video. Hieronder zie je wat ongeveer de hoogte van jouw investering zal zijn.

Animaties

Pupco

Preset animaties

1.200 – 1.700

Dit zijn animaties die al “op de plank” lagen wat betreft stijl. Het voordeel is dat deze tegen lagere kosten kunnen worden geproduceerd. Dit komt omdat de poppetjes en graphics worden hergebruikt.

Animaties

Beesie

Animaties op maat

2.500 – 6.000

Op maat gemaakte animaties hebben als voordeel dat we hier een geheel unieke stijl voor ontwerpen. De animatie wordt zodoende geheel afgestemd op de huisstijl van de klant. Doordat het hier gaat om maatwerk liggen de kosten voor deze producties hoger.

Real life video

Monster

Stockvideo’s

995 – 1.400

Dit is een video die geheel bestaat uit stockbeelden van Envato Elements of Shutterstock. Wij kiezen de footage die het best bij het onderwerp passen. Deze worden worden gemonteerd en voorzien van achtergrondmuziek en eventueel een voice over.

Real life video

Beestenbende

Opname op locatie

1.800 en 10.000+

Dit zijn de producties waarvoor wij een camerateam op pad sturen. Meestal zijn dit dagproducties bij de klant op locatie. Daarnaast komt het veelvuldig voor dat er een script en acteurs aan te pas komen. Het hangt sterk van het beschikbare budget af hoe groot de productie is en zodoende ook het camerateam.

Alle getoonde bedrag zijn exclusief 21% btw