fbpx

Social media video

Instagram, Facebook, TikTok en natuurlijk Youtube zij de grootste social media platforms met videocontent als één van de belangrijkste pijlers. Om het makkelijker te maken noemen we dit social media video. Het produceren ervan kun je natuurlijk heel goed zelf, het enige wat je immers nodig hebt is een goede telefoon of camera en hele goede ideeën.  Wanneer je dit wat professioneler wil aanpakken heb je een planmatige aanpak nodig en professioneel filmmateriaal zoals een camera, lichten en een studio.

Voorbeelden van Social media video’s

Social media video is branded content

Jouw volgers kijken elke dag of je weer iets nieuws op je blog, FB of Insta hebt gepost. Wanneer je dit blijft doen, gaan jouw volgers vanzelf over je praten. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Social media video is namelijk het ultieme communicatiemiddel. Daarom is social media video ook voor jouw bedrijf noodzakelijk. Social media video, ook wel bekend als branded content, is jouw beste reclame. Jouw volgers zijn immers bewust met jou bezig. Dit schept voor elk bedrijf hoge kansen. Denk maar eens aan een biermerk die een serie bij ons liet maken over jonge mannen en de liefde. Wij volgden deze heren op de voet tijdens hun eerste date terwijl ze regelmatig te zien waren, genietend van een heerlijk koud glas vloeibaar goud. Heb je al een gouden idee? Eén ervan is ons nu bellen.

Social media video in de spotlight op jouw tijdlijn

Is het je wel eens opgevallen dat er zoveel te zien is op jouw Facebook tijdlijn? Vaak zie je dan, tussen de vele berichten, ook video’s die ogenschijnlijk spontaan op je tijdlijn zijn beland. Toeval? Integendeel, alles wat jij vaak bekijkt, wordt onthouden (cookies lekker!). Dat klinkt natuurlijk griezelig, maar het heeft ook veel voordelen. Zeker wanneer jij de stap zet om gesponsorde video content te laten plaatsen. Op deze manier bereik je een hele nieuwe groep potentiële volgers. Laat jouw bedrijf zien en maak van je volgers fans. Bel ons, om deze video content voor jou te produceren. 

Ja ik wil ook een video of animatie!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.