fbpx

Onze missie: het aanbieden van betaalbare videoproducties speciaal voor mkb bedrijven

Onze missie betaalbare videoproducties voor het mkb

Bedrijven in het MKB zijn vaak groeiende en kunnen juist met video hun zichtbaarheid vergroten. Zo kunnen zij hun ambities delen met hun doelgroep.

Wij zijn een stel knotsgekke videofanaten die niets liever doen dan verhalen in beeld brengen. Onze missie is het bieden van betaalbare videoproducties voor ambitieuze mkb bedrijven. Juist deze groep ondernemers heeft vaak moeite met het overbrengen van hun missie op hun doelgroep. Het lukt ze vaak niet om een blijvende emotionele connectie met hen te maken. Daarom geven wij altijd hetzelfde antwoord: start vandaag met een videomarketing plan.

De kracht van video

Video spreekt alle zintuigen in één keer aan. Het is het enige middel waardoor een bedrijf letterlijk tot leven komt. Met een video kan jouw doelgroep zich makkelijker met jouw bedrijf identificeren. Het is ook bewezen dat alles krachtiger word, wanneer je iets kan zien en daardoor dus kan voelen. Een video is bovendien ook makkelijk te delen met jouw doelgroep waardoor de kans op conversie enorm wordt verhoogd.

Wie zijn de mensen achter Videobeesten?

Videobeesten is een label van Jim Roses. Met dit label bedienen wij klanten die op zoek zijn naar video en reeds hebben geïnvesteerd in hun branding en huisstijl. Mocht je hier ook hulp bij nodig hebben dan verwijzen wij graag door naar ons moederbedrijf.

Ja ik wil ook een video of animatie!