fbpx

Onze missie: het aanbieden van betaalbare videoproducties speciaal voor mkb bedrijven

Videoproducties voor het mkb

Bedrijven in het MKB zijn vaak groeiende en kunnen juist met video hun zichtbaarheid vergroten. Zo kunnen zij hun ambities delen met hun doelgroep.

Wij zijn een stel knotsgekke videofanaten die niets liever doen dan verhalen in beeld brengen. Onze missie is het bieden van betaalbare videoproducties voor ambitieuze mkb bedrijven. Juist deze groep ondernemers heeft vaak moeite met het overbrengen van hun missie op hun doelgroep. Het lukt ze vaak niet om een blijvende emotionele connectie met hen te maken. Daarom geven wij altijd hetzelfde antwoord: start vandaag met een videomarketing plan.

De kracht van video

Video spreekt alle zintuigen in één keer aan. Het is het enige middel waardoor een bedrijf letterlijk tot leven komt. Met een video kan jouw doelgroep zich makkelijker met jouw bedrijf identificeren. Het is ook bewezen dat alles krachtiger word, wanneer je iets kan zien en daardoor dus kan voelen. Een video is bovendien ook makkelijk te delen met jouw doelgroep waardoor de kans op conversie enorm wordt verhoogd.

Wie zijn de mensen achter Videobeesten

Videobeesten is een label van Jim Roses. Met dit label bedienen wij klanten die op zoek zijn naar video en reeds hebben geïnvesteerd in hun branding en huisstijl. Mocht je hier ook hulp bij nodig hebben dan verwijzen wij graag door naar ons moederbedrijf.

Roos

Roos

Assistent
Rolf

Rolf

Editor
Patrick

Patrick

Creative and sales

Wil jij ook impact maken en jouw marketingplannen naar een hoger niveau tillen? Laat het ons dan weten. Kijk eerst eens rond wat voor soort video’s wij hebben gemaakt voor andere MKB bedrijven. Uiteraard zijn wij ook enorm benieuwd naar jouw bedrijf en jouw plannen. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@videobeesten.nl of bezoek onze offertepagina.

Onze missie betaalbare videoproducties voor het mkb