fbpx

Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf?

Bij Videobeesten vinden we het heerlijk om video’s en animaties te maken. We worden er helemaal enthousiast van en hopen dat dit ook voor jou het geval zal zijn wanneer je het eindresultaat in handen hebt. Hieronder proberen we antwoorden te geven op de vraag: wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf.

            Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, denken ze met mij mee? Een filmproductie start niet direct op de set met camera’s en het hele rataplan. Het begint met een idee in jouw hoofd en met een schets die we samen met jou maken. We gaan brainstormen, heerlijk fantaseren en schetsen. We denken met jou mee vanaf het allereerste begin.

Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, hoe komen ze tot een sterk concept voor de video? Tijdens de brainstorm onder het genot van een kop koffie, komen een aantal dingen aanbod waar we samen met jou over nadenken. Het soort video dat je wilt, welke toon we gebruiken, de te brengen boodschap, de gesproken tekst, het gevoel van de video, het gebruik van muziek, lengte van de video, het budget, etc. Met dit alles komen we uiteindelijk tot een ijzersterk concept.

            Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, moet ik mijn eigen tekst schrijven? Je kunt ervoor kiezen om je eigen script te schrijven. Maar als je niet zo’n gedreven copywriter bent, laat je dat beter over aan een vakman die op zijn computer een verhaal schrijft waarin alles wat besproken is, terugkomt. Je kunt het script nalezen en feedback geven waarmee we weer aan de slag gaan tot de script volledig aan jouw wensen voldoet.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, hou ik zelf het overzicht? We overleggen het hele proces met jou, houden je bij elke stap op de hoogte en vragen jouw goedkeuring. Voordat we gaan filmen, of een animatie starten, wordt er een storyboard gemaakt, een filmplan waarmee je een perfect beeld krijgt van hoe de video of animatie er uit komt te zien.

            Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, hoe wordt er begonnen aan de productie? We beginnen aan de productie vanaf het moment dat we samen met jou het storyboard en een plan van aanpak hebben besproken en goedgekeurd. We bekijken ondertussen welke experts er nodig zijn en hoe die gaan samenwerken. Tenslotte wordt de set opgebouwd, pakken we de camera bij de hand en beginnen we met filmen.

Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, duurt het erg lang voordat er iets klaar is? De weg naar het eindresultaat is lang. Het proces van het maken van een filmproductie neemt een aantal weken in beslag en dat lijken voor jou vast eindeloze weken. Maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Geduld wordt beloond!

            Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, wat zijn de kosten? Goede vraag, want je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, logisch. Een filmproductie laten maken, hoeft niet duur te zijn en bij Videobeesten hebben we voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit drie standaard pakketten met vaste prijzen, Pupco, Beezie en Monster. Ons vierde pakket Beestenbende, daarbij is the sky the limit.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen? Denk je nog steeds: Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf? Laat het ons weten, we zetten onze tanden in jouw vragen en geven er een professioneel antwoord op. Maar we hopen dat je vraag: Wat kan ik verwachten van een filmproductiebedrijf, beantwoord is en zien er naar uit jouw bedrijf te leren kennen om er een leuke video of animatie voor te maken.