fbpx

Krik je imago op en huur een filmbedrijf in voor je onderneming

Kosten professionele video maken door een filmbedrijf

Een boodschap overbrengen via een video is tegenwoordig het middel om je doelgroep te bereiken. Het is dan ook niet vreemd dat er wordt voorspeld dat in 2010 zo’n 82% van het internetverkeer uit videografische beelden zal bestaan. Een film verteld meer dan een geschreven lap tekst. Tijd wordt kostbaarder voor mensen en daarnaast willen mensen graag vermaakt worden wanneer ze hun socialmedia door scrollen tijdens hun koffiepauze. Zo een koffiepauze momenten is het moment waar je als bedrijf, merk of zelfstandige zo goed mogelijk gebruik van kunt maken om je merk naamsbekendheid te geven, consumenten aan te sporen tot het kopen van je product /dienst of het bekijken van je content. Bewegend Beel verteld een verhaal en mensen kunnen zich goed emotioneel verbinden met een verhaal vooral wanneer hier ook nog een “held” in voorkomt. Hoe kun je hier het beste op inspelen? Natuurlijk niet door de mensen plat te gooien met een lap vermoeiende tekst maar door ze een belevenis te geven tijdens de koffiepauze.

Door het inhuren van een filmbedrijf hoeft een promotievideo maken totaal niet moeilijk te zijn. Heb je een schets van je ideeën gevisualiseerd in gedachten en weet je precies welke boodschap je wilt overbrengen en wat je ermee wilt bereiken? Dan kan een filmbedrijf erg van pas komen om jouw ideeën en visie vorm te geven in een storytelling beeld waarmee je maar tien seconde nodig hebt om de consument te overtuigen. Laat de regie, planning en structurering over aan het filmbedrijf. De kwaliteit van opgenomen video’s van een filmbedrijf is zodanig hoog dat je de video’s zelf kunt gebruiken op grote monitoren zoals op beurzen en events. Bereik met het inhuren van een filmbedrijf je doel en aandacht van een groter publiek om je boodschap aan over te brengen. Laat een filmbedrijf helpen bij het opzetten en adviseren van een goede video marketing strategie. Een goede bedrijfsfilm krikt het imago op als communicatie middel. Uit vele onderzoeken blijft dat een potentiële klant eerder drukt op een video en daarna geschreven tekst raadpleeg voor meer gedetailleerde informatie. Dit is dan ook meteen de reden waarom een filmbedrijf tegenwoordig als paddestoelen uit de grond schieten. Een nieuw tijdperk is aangebroken waar een filmbedrijf de juiste tools voor in huis heeft om perfect op in te spelen.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Content is koning met een video. Mensen kun je tegenwoordig gewoon niet meer geboeid houden met alleen geschreven tekst en foto’s. Door het laten produceren van een bedrijfsfilm door een filmbedrijf scoor je al direct hoger in de Google Ranking met je website. Laat storytelling zijn magie uitvoeren en werken als een magneet door het inhuren van een professionals die weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze een boodschap moeten vormgeven in beeld.

Het inhuren van een filmbedrijf en het maken van een video is jammer genoeg, maar begrijpelijk niet gratis. Het is een kunst en vakmanschap apart dat niet iedereen beheerst. Net zoals dat niet iedereen een booming geanimeerde Pixar film kan namaken. De kosten voor het inhuren van een filmbedrijf is afhankelijk van welke diensten je nodig hebt en welk budget je beschikbaar hebt. Het laten maken van een bedrijfsfilm start bij een bedrag van 800 euro en kan oplopen tot duizenden euro’s. Wanneer je een totaal pakket neemt ben je er 100% gegarandeerd zeker van dat je ondersteund wordt door een regisseur, cameramannen en professionals.

Prikkel de zintuigen