fbpx

De voordelen van een bedrijfsfilm laten produceren

Verbeter je klanten ervaring op je website door een bedrijfsfilm te laten produceren

Wil je mensen op een unieke manier kennis laten maken met het bedrijf of nieuwe producten of een dienst lanceren? Misschien wil je een standpunt maken of het imago van je bedrijf positief beïnvloeden. Dat kan allemaal door een bedrijfsfilm laten produceren. Een bedrijfsfilm laten produceren biedt boordevol potentie voor iedere markt. Zo kun je ook een bedrijfsfilm laten produceren om je website beter vindbaar te maken en meer sales te maken. Investeren in een bedrijfsfilm laten produceren is een investering voor op lang termijn en een kans dat je zeker niet voorbij moet laten gaan wanneer het zich aankondig. De manier waarop je profiteer van een bedrijfsfilms laten produceren hangt er natuurlijk van af wat het doel is. Is het je doel om meer klanten te werven dan zul je op den duur ook meer omzet maken. Is de bedrijfsvideo bedoeld om een nieuw bedrijf, product of dienst te introduceren dan zul je zien dat je met een bedrijfsfilm direct een positief imago creëert bij potentieel nieuwe klanten. Een bedrijfsfilm laten produceren is een effectief middel wanneer je op een nieuwe markt, met een nieuwe doelgroep wilt opvallen en een goede indruk wilt achterlaten.

Een bedrijfsvideo komt altijd professioneel over en vooral in deze tijd. Doelgroepen bevinden zich tegenwoordig voornamelijk online op het internet en dan voornamelijk op social media kanalen. Alleen woorden en lappen tekst zijn niet meer genoeg, en daarbij ook niet meer interessant genoeg voor de doelgroep om de aandacht er bij te houden. Ons brein is audiovisuele ingesteld en daarbij houdt ons brein ook nog eens van een goed verhaal of inspiratie. We kijken dus eerder naar een video dan naar een lap tekst. Een video kan de aandacht beter en langer vasthouden waardoor de actie na het bekijken van de video erg toeneemt. Een bedrijfsfilm laten produceren voor je website verhoogt een waarschijnlijke aankoop met maar liefst 85%!

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video is ideaal voor je marketing

Een bedrijfsfilm laten produceren verbeterd onder andere de vindbaarheid van je website, toch gaat dit natuurlijk niet helemaal vanzelf. Een sterke titel, goede omschrijving, tags en thumbnails toevoegen is een must om het optimale resultaat te behalen.De grootste voordelen voor je SEO door een video toe te voegen aan je website, is het verkrijgen van backlinks. Een backlink krijg je wanneer iemand anders jouw video deelt op een andere website. Het toevoegen van een video aan je website verhoogt het aantal backlinks met 300%. Daarnaast verhoog je je Click-through rate met 41 procent. Bezoeker klikken namelijk sneller op een video die meteen de aandacht trekt. De Click-through rate willen we zo hoog mogelijk houden op onze website, de Bounce rate zo laag mogelijk. Bounce rates worden namelijk als negatief gezien door Google. Door een bedrijfsfilm laten produceren voor op je website blijven bezoekers langer hangen dat de Bounce rate positief beïnvloed!

Een bedrijfsfilm geeft perfect overzicht

Google houd van goede en duidelijke content, maar houd nog meer van video’s! Door een bedrijfsfilm laten produceren voor op je website zul je dus hoger ranken in de zoekresultaten. De op een na grootste zoekmachine ter wereld is tegenwoordig Youtube. En ook dankzij Youtube, wordt je eerder gevonden op het internet. Laat een kans om een bedrijfsfilm laten produceren dus niet liggen! Het kan zomaar zijn dat er voor je bedrijf een hele nieuwe wereld door open gaat.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Wij zijn videobeesten en wij zijn gek op video’s en animaties. Wij maken dagelijks video’s en animatie voor bedrijven, die begrijpen dat alléén een video verkoopt. Geen enkel ander communicatiemiddel kan emotie overbrengen zoals een video. Bovendien is een video makkelijk te delen met de wereld om je heen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, met een video ga je er zeker op vooruit. Wij kunnen daarom niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen, om er te gekke video’s en animaties voor te maken!