fbpx

Wat doet een bedrijfsanimatie specialist en wat komt er bij kijken?

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsanimatie specialist?

Een merk, product of dienst laten opvallen tussen de menigte is een hele klus tegenwoordig. Simpel weg een foldertje verspreiden is niet meer voldoende om je doelgroep te bereiken. Tegenwoordig is iedereen online. Maar er is nog een manier om je doelgroep effectief te benaderen namelijk met video’s! Over paar jaar zal zelfs meer dan 80% van het web bestaan uit video’s. Veel bedrijven nemen een bedrijfsanimatie specialist in handen om een bedrijfsvideo te laten maken. Een bedrijfsanimatie specialist is een expert op het gebied van bewegend beeld. Je hebt een idee, een boodschap, een visie. Een bedrijfsanimatie specialist weet dit om te toveren tot kleurrijk beeld in je eigen huisstijl. Wil je een moeilijk begrijpbaar onderwerp uitleggen of goed blijven hangen in het geheugen van je doelgroep dan is een animatie video zeer doeltreffend. Een bedrijfsanimatie specialist weet als de beste hoe jou bedrijf of merk kan uitspringen online. Animatie is een vakwerk en daarom is een bedrijfsanimatie specialist inschakelen helemaal niet zo’n gek idee. Je bespaart een heleboel tijd en kunt er van op aan gaan dat jou animatie video online zal aanslaan!

Een bedrijfsanimatie specialist wilt alles van jou weten, hoe meer materiaal je aanlevert des te beter! Er wordt een script en verhaallijn gevormd aan de hand van de informatie. In elke scene wordt beschreven en hoe het wordt vormgegeven. Daarvoor wordt een storyboard gebruikt zodat u ook nog eens kunt zien hoe het eindresultaat er ongeveer uit komt te zien. Dat klaar, dan wordt er begonnen met vormgeven. De bedrijfsanimatie specialist gaat aan de slag met het vormgeven van de illustraties. Daarna wordt alles pas echt tot leven gebracht, de illustraties worden tot leven gebracht! Alleen bewegend beeld doet natuurlijk af aan de algehele beleving. Vervolgens worden en geluidseffecten, muziek en Voice overs aan toegevoegd om het plaatsje tot een geheel te maken. En zie daar, jou bedrijfsvideo is klaar om gelanceerd te worden!

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video is ideaal voor de vastgoed markt

Wat mag een bedrijfsanimatie video laten maken kosten hangt ervan af hoe uitgebreid en complex jou video moet worden. Het maken van een animatie video door een bedrijfsanimatie specialist is een intensief proces en neemt in de meeste gevallen aantal weken tijd in beslag. Tijdens de productiefase wordt er nauw contact gehouden met de opdrachtgever zodat eventuele extra wensen of wijzigingen snel kunnen worden aangepast of toegepast. Ook zijn de kosten van een bedrijfsanimatie specialist afhankelijk van welke soort animatie vorm je kiest. Er kan op voorhand dus ook onmogelijk een vaste prijs worden vernoemd. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een bedrijfsanimatie specialist en vertel zo veel mogelijk over je idee, je visie en je doel tijdens het eerste intakegesprek. Zo krijg de bedrijfsanimatie specialist een goed beeld van wat de wensen zijn, wat er wordt verwacht en wat er voor nodig is. De specialist zal tijdens het eerste gesprek aangeven hoeveel hij of zij verwacht dat het project zal gaan kosten. Zo heb je een richtlijn kun je eventueel ook je budget op tijd aangeven en kan er direct worden begonnen aan de animatie video.

Een vastgoedvideo geeft perfect overzicht

Een productvideo heeft als doel een product tot leven te brengen. Het is de ultieme mogelijkheid om uw doelgroep kennis te laten maken met uw producten. Uw product zal in de video de hoofdrolspeler zijn en van alle kanten worden belicht. Onze klanten willen een productvideo om de eigenschappen van een product te laten zien daarnaast kunt u met een productvideo: Daarnaast is een demonstratie van producten ook erg geschikt. Voor uw klanten is het natuurlijk een stuk prettiger om een paar minuten video te kijken dan door een gebruiksaanwijzing te ploeteren. Daarnaast kunnen productvideo’s via internet op de website en sociale media geplaatst worden. Bij uitstek de plek om door tevreden klanten gedeeld te worden met zijn/haar netwerk. Dit is goed voor uw naamsbekendheid en merkimago. Wij communiceren met beelden. Precies wat u wilt. Door uw idee perfect uit te werken krijgt u productvideo’s die werken. Die prettig zijn om te kijken én een duidelijke inhoudelijke boodschap hebben. Video’s die gekeken, gedeeld en geliked worden en zodoende uw merk positief onder de aandacht brengt.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Wij zijn videobeesten en wij zijn gek op video’s en animaties. Wij maken dagelijks video’s en animatie voor bedrijven, die begrijpen dat alléén een video verkoopt. Geen enkel ander communicatiemiddel kan emotie overbrengen zoals een video. Bovendien is een video makkelijk te delen met de wereld om je heen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, met een video ga je er zeker op vooruit. Wij kunnen daarom niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen, om er te gekke video’s en animaties voor te maken!