fbpx

Vertel uw verhaal door een bedrijfsanimatie te laten maken

Verschil tussen een bedrijfsfilm en bedrijfsanimatie laten maken

Een bedrijfsanimatie laten maken is een uitstekend middel om een complex verhaal over te brengen naar je doelgroep. Misschien wil je ze iets uitleggen met kleurrijke grafieken, getallen en animaties. Het gebruik van video werkt erg goed om een indruk achter te laten bij je doel. Een indruk dat een impact maakt, een huisstijl die ze nu eerder gaan herkennen of informatie die ook echt blijft hangen. Een veel gemaakte fout door bedrijven is dat men zich niet goed verdiept in de belevingswereld van de doelgroep. Door in hun schoenen te gaan staan en zaken vanuit hun perspectief te bekijken kun jij jou verhaal vertellen en zo inspelen op alles wat je weet van je doelgroep. Een goede bedrijfsanimatie laten maken kan daarbij erg goed helpen.

Verkoop een oplossing en leg de oplossing uit doormidden van kleurrijke animaties en sound effecten. Je wilt op het netvlies blijven plakken van je doelgroep. Dus denk goed erover na welk verhaal je wilt vertellen. Wanneer je de boodschap in een verhaalvorm verteld kan dit versterkt worden. Storytelling is een krachtige basis in de filmindustrie. Show, don’t tell is een gezegde dat uitstekend past bij een bedrijfsanimatie laten maken. Door het gebruiken van beeld slaagt je boodschap er veel meer in om ook daadwerkelijk aan te komen!

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video is ideaal voor uw klanten ervaring

Het letterlijke verschil tussen een bedrijfsfilm en bedrijfsanimatie laten maken is dat een film live is en een animatiefilm geanimeerd. Bij een bedrijfsfilm wordt er een set opgebouwd en echte acteurs gebruikt. Bij een bedrijfsanimatie laten maken gaan animators je verhaal in beeld vormgeven door middel van animaties. Een bedrijfsanimatie laten maken is uitstekend wanneer je iets “moeilijkers” aan je doelgroep wilt uitleggen (bijvoorbeeld de werking en specificaties van een product). Wanneer je van plan bent om een bedrijfsanimatie laten maken door professionals wil je natuurlijk graag weten hoe het verloop van zo een productie eruit ziet. Eigenlijk volg je dezelfde stappen bij een bedrijfsanimatie laten maken wanneer je een bedrijfsfilm laat maken. Echter, wordt hier meer tijd besteed en naar de productie dag zelf toegewerkt, terwijl je bij een bedrijfsanimatie laten maken je continu in de productie bevind.

Een bedrijfsanimatie geeft perfect overzicht

Een productie wordt altijd gestart met een lang en goed gesprek. De professional willen alles van jou, je bedrijf, je passie en je visie weten. Hoe meer hoe beter laat vooral geen informatie weg waarvan je denkt dat dit overbodig is! Daarna wordt er een script opgesteld aan de hand van jouw informatie waarna vervolgens een storyboard wordt gemaakt. Een storyboard geeft een goed beeld hoe ongeveer het eindresultaat er uit komt te zien. Daarne gaan de animatie specialisten aan de slag om het verhaal vorm te geven. De productie duur van een bedrijfsanimatie laten maken kan aantal weken in beslag nemen. Wanneer het af is wordt het direct naar je verstuurd en kun je jouw video gaan verspreiden op het internet.

Laat je helpen door een beestenbende vol specialisten van filmproducties tot bedrijfsanimaties laten maken. De animatie specialisten bij Videobeesten kunnen niet wachten om aan jouw project te starten. Heb je nog vragen? Aarzel niet en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Wij zijn videobeesten en wij zijn gek op video’s en animaties. Wij maken dagelijks video’s en animatie voor bedrijven, die begrijpen dat alléén een video verkoopt. Geen enkel ander communicatiemiddel kan emotie overbrengen zoals een video. Bovendien is een video makkelijk te delen met de wereld om je heen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, met een video ga je er zeker op vooruit. Wij kunnen daarom niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen, om er te gekke video’s en animaties voor te maken!