fbpx

Animaties brengen jouw boodschap effectief tot leven!

Met animaties combineer je eenvoudige karakters met een duidelijke boodschap. Animaties hebben bovendien een hoge kijkdichtheid omdat het leuk is om naar te kijken. Animaties houden daarom de aandacht van kijkers langer vast.  Hoewel animaties er over het algemeen simpel uitzien, komt er toch een hoop vakwerk bij kijken. Een goede animatie begint bij jouw boodschap die wij helder en kernachtig gaan herschrijven. Daarna ontwikkelen wij karakters die geheel zijn afgestemd op jouw huisstijl. Nu we alles hebben wordt alles omgezet in kleurrijke graphics en komt jouw boodschap tot leven. Videobeesten heet jou van harte welkom in de wondere wereld van animaties!

Animaties maken jouw boodschap helder

Voorbeelden van door ons gemaakte animaties

Animatiekoning in de jungle

Met een animatie ben je een koning en domineer je de informatiejungle

Wist je dat je met een animatie Google beter gevonden wordt? Dit komt omdat Google een animatie als relevant aanmerkt. Het is immers een ijzersterk middel om bezoekers langer vast te houden. Dit is daarom een uitstekende reden om een eigen animatie te overwegen. Videobeesten helpt je graag met het groeien van jouw bedrijf door het produceren van onderscheidende content. Samen kunnen we kijken naar de inhoud van jouw boodschap en de daarbij bijpassende stijl. Ga je bijvoorbeeld voor een serieuze of humoristische animatie? Wees niet overigens ook niet bang wanneer mensen zeggen dat een animatie kinderachtig zou zijn. Wie wordt er nou niet blij van een stel vrolijk, bewegende karakters? Kijk eens naar deze animaties die Headspace gebruikt in hun communicatie. Precies, om al deze redenen ben je met een animatie de koning te rijk!

Met een effectieve animatie heb je een perfect middel tegen een saai imago

Animaties met een hoge kijkdichtheid worden steeds populairder omdat men de kracht ervan ontdekt. Zoals iedereen weet zegt een beeld meer dan duizend woorden en deze beelden worden nog effectiever wanneer ze tot leven worden gebracht. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een animatie om hun informatie op een duidelijke manier te verspreiden. Animaties zijn zodoende dé tegenhanger van de zoveelste saaie powerpoint of spreadsheet. Videobeesten helpt ook jou met het toegankelijker maken van informatie door het maken van een effectief doeltreffende animatie.

effectieve creatieve animatie

Ja ik wil ook een video of animatie!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.