fbpx

Wat bepaalt de animatie laten maken prijs?

Dankzij animatie is het mogelijk om instructies of ingewikkelde processen op een duidelijke manier uit te leggen, maar je kunt ook op een boeiende manier een verhaal vertellen met animatie.

De animatie laten maken prijs hangt dan ook af van heel wat verschillende dingen.

Als je een animatie wilt laten maken is het logisch dat je de animatie laten maken prijs weten wilt van verschillende bedrijven die animaties aanbieden, voordat je beslist bij wie je jouw animatie laat maken. Je steekt er tenslotte toch wel wat geld in en dat moet de moeite waard zijn.

Laten we eens even bekijken waardoor de animatie laten maken prijs bepaald wordt. Ten eerste hangt veel af van wat jij verwacht van de specialist. Misschien heb je zelf al je script geschreven, een storyboard gemaakt, … maar het kan ook zijn dat er van nul af aan begonnen moet worden. Het spreekt voor zich dat dit de animatie laten maken prijs voor een deel bepaalt.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video is ideaal voor de vastgoed markt

Vervolgens heb je natuurlijk de lengte van de animatie die een ander deel van de animatie laten maken prijs bepaalt. Wil je een korte animatie dan zal de prijs minder hoog zijn dan wanneer je voor een langere animatie kiest. De lengte wordt bepaald door wat je wilt vertellen, op welke media de animatie wordt geplaatst, wie je doelgroep is, …

Natuurlijk is dat niet het enige waar de animatie laten maken prijs van afhangt. Er kunnen namelijk verschillende soorten technieken worden gebruikt. Daarnaast wordt animatie laten maken prijs ook bepaald door het aantal bewegende beelden dat er in voorkomen, of misschien juist niet in voorkomen. Moet er tekst ingesproken worden en als dat zo is, gebeurt dat dan door een expert of ken je zelf iemand die een mooie stem heeft voor voice-over? Verder heb je natuurlijk muziek nodig. Andere dingen die de animatie laten maken prijs bepalen, zijn bijvoorbeeld de manier waarop de communicatie verliep. Als alles online geregeld werd, betaal je geen voorrijkosten, maar als de specialist naar je bedrijf moest komen voor het regelen van bepaalde zaken dan worden er vaak reiskosten aangerekend.

Een vastgoedvideo geeft perfect overzicht

Er zijn dus heel wat elementen die bijdragen tot de animatie laten maken prijs en die ervoor zorgen dat je meer of minder betaalt voor de animatie. Misschien ben je er niet van overtuigd dat een animatie een meerwaarde heeft voor je bedrijf. Laten we daarom eens in het kort enkele voordelen van animatie bekijken:

•             Je kunt alles maken wat je wilt met animatie. Iets concreet, een idee, iets complex uitleggen.

•             Je kunt dieper ingaan op details, denk aan het weergeven van straling of elektriciteit.

•             Google is dol op animatie, rank hoger in de zoeklijsten.

•             Mensen zijn erg ongeduldig, met een animatie kun je snel en effectief je verhaal vertellen.

•             Animaties kunnen gedeeld worden, hierdoor zal de naam van je bedrijf veel sneller bekend worden.

Wij van Videobeesten hebben heel wat ervaring en maken dagelijks beestig goede animaties en video’s voor heel wat uiteenlopende branches. Om erachter te komen wat de animatie laten maken prijs is voor je specifieke op maat gemaakte project zullen we een offerte opstellen. Eens we weten wat de animatie laten maken prijs is geworden, gaan we eraan beginnen.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Wij zijn videobeesten en wij zijn gek op video’s en animaties. Wij maken dagelijks video’s en animatie voor bedrijven, die begrijpen dat alléén een video verkoopt. Geen enkel ander communicatiemiddel kan emotie overbrengen zoals een video. Bovendien is een video makkelijk te delen met de wereld om je heen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, met een video ga je er zeker op vooruit. Wij kunnen daarom niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen, om er te gekke video’s en animaties voor te maken!