fbpx

Trek nieuwe klanten aan met een animatievideo

In 60 seconden een boodschap helder overbrengen aan je doelgroep? Wij van Videobeesten zetten onze tanden in je project en doen je dromen uitkomen. Geluid, beeld en tekst combineren en een boodschap op een duidelijke manier overbrengen dat is ons vak en vinden we beestachtig leuk. Daarom is een animatie laten maken Leiden een super goed idee. We zetten jouw verhaal om naar een leuke animatie die past bij jouw huisstijl en doelgroep.

Als geen ander weten wij dat het oog van de mens sneller kijkt naar bewegende beelden dan naar een stukje tekst. Ook werken de hersenen effectiever als iets visueel wordt overgebracht dan wanneer er wat cijfers op een blaadje staan. Daarom verliezen we vaak de aandacht als we lange, moeilijke verhalen vertellen aan ons personeel of erger nog aan de klanten. Een animatie laten maken Leiden voorkomt dat mensen afhaken of in slaap vallen, want mensen zijn nou eenmaal liever lui dan moe.

Wij maken dit soort video’s

animatie is creatief

Video is ideaal voor uw klanten ervaring

Mensen doen er gemiddeld 4 seconden over om te beslissen of ze op een website blijven. Een animatie laten maken Leiden en die op je website plaatsen, zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven, waardoor jij je verhaal veel beter kunt overbrengen. Bovendien nemen mensen je serieuzer als je door een animatie laten maken Leiden een leuke animatie  op je website hebt staan. Daar trek je dan weer je ideale klanten mee aan. Ook Google is dol op animaties en zal je hoger ranken in de zoeklijsten. Via LinkedIn of andere platforms kun je je animatie bovendien heel eenvoudig delen en zo meer bekendheid krijgen doordat mensen je animatie gaan delen. Zo kan het zijn dat je bedrijf in een mum van tijd bekend wordt tot aan de andere kant van de wereld.

Een animatie film geeft perfect overzicht

Een animatie film laten maken Leiden, kan voor allerlei redenen. De een kiest voor een animatie laten maken Leiden om uit te leggen hoe hun website werkt, maar je kunt ook de voordelen van jouw product of dienst uitleggen. Waar je het ook voor doet een animatie laten maken Leiden biedt je de mogelijkheid om op een entertainende manier informatie door te geven. Bovendien kun je op veel minder tijd doorgeven wat je wilt zeggen. Je communiceert dus eigenlijk veel effectiever en beter met de mensen die je website bezoeken.

Een animatie laten maken Leiden is dus een effectieve manier om je verhaal over te brengen aan je doelgroep. Er zijn mogelijkheden te vinden op het internet om zelf een animatie in elkaar te zetten, met gratis tools en al wat je wilt. Maar je maakt je leven er een stuk ingewikkelder door en het is veel meer ontspannen als je kiest voor een beestig goede animatie laten maken Leiden door de vakmensen van Videobeesten. Wij zijn gek op het maken van animaties en weten als geen ander hoe we door animatie de emotie kunnen overbrengen die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wij zorgen er voor dat jouw prospecten niets anders willen dan jouw product of dienst aanschaffen. Heb je nog geen animatie laten maken en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, schakel ons in voor het animatie laten maken Leiden en voor je het weet, kun je iedereen je bedrijfsanimatie laten zien.

Prikkel de zintuigen
Videoproducties en animaties

Nog geen video’s en animaties? Wij helpen je!

Wij zijn videobeesten en wij zijn gek op video’s en animaties. Wij maken dagelijks video’s en animatie voor bedrijven, die begrijpen dat alléén een video verkoopt. Geen enkel ander communicatiemiddel kan emotie overbrengen zoals een video. Bovendien is een video makkelijk te delen met de wereld om je heen. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, met een video ga je er zeker op vooruit. Wij kunnen daarom niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen, om er te gekke video’s en animaties voor te maken!